Drie extra dingen

Je talenten zijn de sleutel van je werkgeluk

Inmiddels heb je het e-book ontvangen, gelezen en ben je hopelijk met de aanwijzingen voor talent aan de slag gegaan. We zijn van nature zo gericht op wat er niet goed gaat, dat maakt het enorm belangrijk om bewust aandacht te geven aan wat WEL goed gaat. Het e-book helpt je om je aandacht te richten op je talenten, jouw enorme potentieel.

En (!) de inhoud van het e-book werkt alleen als je er ook echt mee aan de slag gaat, niet alleen lezen.. ook doen. Ik hoop van harte dat ik je daarmee kan inspireren en jou dat zetje in de rug kan geven. 

Als het gaat om actie, dan denk ik altijd aan die mooie quote van Stephen Covey:

‘weten en er niets mee doen, is hetzelfde als niet weten’. 

In deze video wil ik graag nog 3 extra punten met je aanstippen:

  • Jouw uniekheid
  • De mate van invloed die je zelf kunt uitoefenen op je geluksniveau
  • Het belang van actie, van doen.

Kijk je mee?

(en met ondertiteling, dus alleen meeluisteren is ook mogelijk :-))

Waarom met mij?

Ik heb meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring op General Management niveau en heb daarnaast veel kennis op gedaan op het gebied van leiderschap. Ik ben onder andere gecertificeerd Gallup Certified Strengths Coach. In deze 20 jaar heb ik alle mogelijke praktijksituaties meegemaakt waardoor ik jouw taal spreek. Mijn theoretische coaching kennis in combinatie met mijn leiderschap ervaring zorgen ervoor dat het geleerde ook daadwerkelijk werkt in de praktijk van alledag. We weten allebei dat theorie en praktijk ver uit elkaar kunnen liggen en dat maakt mijn ervaring op beide vlakken zo waardevol voor jou.

Verder ben ik gewend om met sterke persoonlijkheden om te gaan. Ik ben er zelf ook een. Je blaast mij niet omver, ik durf het aan om tegengas te geven als dat voor jouw groei en ontwikkeling nodig is. Met veel humor en een lach staat jouw groei voorop!

 

Wat anderen zeggen

{

Esther heeft mij laten inzien dat ik niet iets hoef te ontwikkelen/leren wat ik niet heb of kan. Zij heeft mij geleerd om datgene waar ik goed in ben nog effectiever in te zetten, zodat ik in staat ben het hoogste rendement uit mezelf te halen, wat een positieve werking heeft voor de ander/ organisatie. De inzichten die ik heb gekregen hebben er o.a. voor gezorgd dat ik meer plezier in mijn werk en mijn dagelijkse bezigheden heb, passende keuzes kan maken, fouten mag maken en accepteren, mijn werk effectiever kan indelen en uitvoeren. Kort gezegd, ik ben in staat mijzelf weer te coachen en te leiden. Ik gun iedereen Esther als coach. Esther coacht rechtvaardig, eerlijk, met veel talent en humor...

Ik heb de samenwerking met Esther als zeer prettig ervaren dankzij haar verbindende manier van coachen, spiegelen en prikkelen. Ik beveel Esther dan ook van harte aan!

Esther denkt strategisch en is een echte sparringpartner voor het management. Ze communiceert daadkrachtig en weet hoe ze teams in beweging krijgt

Esther is een uitermate goede coach, toegewijd aan de ontwikkeling van anderen

Pin It on Pinterest

Share This