Het werkboek 

NADAT je het assessment hebt gemaakt

Met deze email krijg je toegang tot het werkboek, die je dus pas hoeft te gaan gebruiken NADAT je het assessment hebt gemaakt.

Ik weet het, het is zonde van de bomen en toch wil ik je adviseren om het werkboek uit te printen zodat je de antwoorden met de hand kunt invullen. Op deze manier kun je later nog eens teruglezen, hetgeen weer extra inzichten oplevert.

Het werkboek bestaat uit 3 hoofdstukken en ik geef je hier nog graag wat uitleg bij.

Hoofdstuk 1

Het eerste hoofdstuk bestaat uit 4 x een reflectie pagina die je iedere week mag invullen. Op deze manier zorg je ervoor dat je aan de slag gaat met je talenten in je eigen (werk) leven. Alleen wanneer je jouw talenten bewust in de praktijk kunt gaan brengen kun je ervoor zorgen dat ze van ‘valkuil’ naar ‘sterkte’ ontwikkelen.

Reflectie is een van de beste manieren om van jezelf te leren, vooropgesteld natuurlijk dat je bereid bent om met een open en nieuwsgierige geest naar jezelf te kijken. 

Hoofdstuk 2

Het tweede hoofdstuk bestaat uit een aantal opdrachten die ervoor zorgen dat je jouw talenten beter gaat begrijpen en vaker bewust gaat toepassen. 

Het bewust toepassen van je talent maakt je alerter op enerzijds je valkuilen en anderzijds de kracht en de positieve energie die je talenten oplevert.

Hoofdstuk 3 

Het derde hoofdstuk is bedoelt om goed na te denken over de feedback die je van anderen krijgt op je talenten. Welke inzichten levert het je op, wat vindt je er zelf van? 

En tot slot ontvang je nog wat extra tips om je talenten blijvend in de praktijk te benutten, zodat je inderdaad succesvoller en gelukkiger wordt in je (werk)leven.

Feedback vragen aan anderen

Nog even over de feedback vragen die je aan anderen kunt stellen. Hierover krijg je over 3 dagen een e-mail, met hierin de specifieke feedback vragen.

De bedoeling voor nu is dat je eerst zelf aan de slag gaat met je talenten en daarna pas anderen om feedback vraagt. 

Ik wens je veel plezier toe bij het in praktijk brengen van jouw enorme potentieel.

Groet, 

Esther

Pin It on Pinterest

Share This