De Feedback

Opdrachten

Ik neem nu voor het gemak aan dat je inmiddels het assessment hebt gemaakt en dat je met het werkboek aan de slag bent gegaan. Welke mooie inzichten heb je inmiddels opgedaan? 

En begin je het proces van het waarderen van je talenten inmiddels te ervaren? 

Vergeet niet, het accepteren van de talenten die je hebt en ook het accepteren van de talenten die je niet hebt, is bepalend voor je succes en werkgeluk.

Om meer inzicht over je talenten te verkrijgen is het interessant om feedback van anderen te krijgen en ik maak het makkelijk voor je. Dit kan namelijk aan de hand van de volgende formulieren.

Werkwijze

Download het rapport ‘Handleiding voor inzicht in sterke punten’ en sla deze op. Hetzelfde mag je doen voor alle feedback formulieren, downloaden en opslaan op je computer/laptop/

Vervolgens kun je de feedback vragen uitzetten en hierbij vragen om binnen een week hierop antwoord te geven.

Voor je werkomgeving is het de bedoeling om zowel positieve feedback als verbeterpunten feedback te vragen en ik wil je adviseren om dit in 2 stappen te doen. Dus eerst de positieve feedback te vragen en dan daarna pas om de verbeterpunten te vragen. 

De reden om dit in 2 stappen te doen is om hiermee te ‘forceren’ ook echt aandacht te krijgen voor het goede. Wij mensen zijn van nature immers zo ‘bedraad’  dat we veel meer aandacht geven aan wat er niet goed is, dan aan wat er wel goed is.   

Werkboek hoofdstuk 3

Nadat je de verschillende feedback hebt ontvangen kun je de vragen in hoofdstuk 3 van het werkboek invullen.

Ik wens je weer veel doe-plezier en mooie inzichten toe.

Groet,

Esther

 

Pin It on Pinterest

Share This