fbpx

Gelukkig en succesvol in je werk

Verlang je ernaar om weer plezier en voldoening in je werk te vinden? Te doen waar je echt goed in bent EN energie van krijgt?

Je bent ambitieus, gedreven en wilt het beste uit jezelf halen en herken je dit?

 • Je wordt niet meer uitgedaagd in je werk, alles doe je op routine en de automatische piloot. Ja maar zo wil je niet doorgaan tot je pensioen.. Je bent het plezier in je werk kwijtgeraakt en het kost ontzettend veel energie om jezelf iedere dag weer op te laden om je beste beentje voor te zetten. 
 • Je loopt op je werk vaak tegen het gedoe aan, het lijkt wel alsof ze je niet willen begrijpen. Inmiddels neem je jouw werkzorgen mee naar huis, dat is nou niet bepaald bevorderend voor de sfeer thuis. 
 • Je voelt aan alles dat je niet (meer) goed op je plek zit, er zit zoveel meer in jou dan dat je kunt laten zien. Maar ja, wie zit er op jou te wachten. Is er nog wel een goede plek te vinden eigenlijk enne ‘misschien ben ik wel te oud om echt iets anders te doen’. Trouwens, de hypotheek moet wel betaald worden. Alles wegrationaliserend ga je door in een rol die gewoon niet meer bij je past.
 • Je bent vermoeid, gestrest, en regelmatig geïrriteerd en voelt je energieloos. Je bent jezelf in je werk kwijtgeraakt en je loopt tegen jezelf aan. Je weet wel dat je veel te brengen hebt, rationeel kan je dat echt wel pakken. Het voelt alleen niet meer zo, je bent verstrikt geraakt in ‘ja maar, hoe dan?’
 • Ondertussen weet je niet meer waar je blij van wordt en pieker je over ‘wat wil ik nu eigenlijk’. Je vraagt jezelf steeds vaker af waar je nu eigenlijk goed in bent. Je zelfvertrouwen is inmiddels ver te zoeken.

Hoe zou het voor je zijn als je weer vol drive bezig kunt zijn met die activiteiten waar je hart sneller van gaat kloppen. Als je leert:

 • Bewust keuzes te maken die passen bij wat jij nodig hebt, bij jouw talent. Zodat jij weer fluitend naar je werk gaat en ’s avonds voldoende energie over hebt om ook nog leuke dingen te doen.
 • Waar jij van nature goed in bent en waar je energie en voldoening van krijgt. Als je leert hoe jij jouw talenten nog meer kunt ontwikkelen en actief in je dagelijkse praktijk kunt inzetten, zodat jouw werkgeluk en voldoening omhoog schieten.
 • Om vanuit jouw unieke kracht te leven, zodat je jouw geluk maximaliseert en jouw allerbeste leven leidt.
 • Om bij te dragen en positieve impact te maken op een manier die past bij jou, zodat jouw enthousiasme en drive aanstekelijk is voor de mensen op jou heen. 

Make yourself a priority once in a while

It’s not selfish, it is necessary

Jouw persoonlijke succesformule!

Door deelname aan het 4 maanden programma ‘Gelukkig en succesvol in je werk’ leer je in korte tijd om jouw eigen persoonlijke succesformule te vinden. En niet alleen vinden hé…, ook te implementeren, zodat je weer vol passie en drive jouw beste leven leeft.

In een traject van 6 sessies leer ik jou om vanuit jouw kracht, vol drive aan de slag te gaan.

Inhoud programma (4 maanden):
Gelukkig en succesvol in je werk

 • Combinatie van theorie met jouw praktijk: op maat voor jou!;
 • Een individuele kick-off sessie van 2 uur;
 • Vijf individuele coaching sessies van elk 1,5 uur;
 • Tussentijds contact via mail en whatsapp, waardoor jij ‘on track’ blijft;
 • Assessment StrengthFinder, inclusief uitgebreide analyse en een e-book;
 • Gepersonaliseerde talenten mok;
 • Voorbereidingsopdrachten.

Het programma duurt bewust 4 maanden om zo de theorie echt in jouw eigen praktijk te borgen. Door de tussentijdse opdrachten en het persoonlijk contact, zorgen we ervoor dat het resultaat van dit programma veel effectiever is, dan wanneer we bijvoorbeeld 1 volle dag aan de slag zouden gaan.

 

Aan het eind van dit programma ben jij in staat om:

 • Bewust jouw talenten in te zetten zodat jij jouw werkplezier en geluk maximaliseert.
 • Jouw persoonlijke samenwerking, communicatie en leiderschap stijl te optimaliseren, zodat jij het gedoe de baas kunt zijn.
 • Jouw volle potentieel te leven en daarmee weer de uitdaging in je baan te pakken.

En ‘last but not least’: Jij bent vol zelfvertrouwen, je kent jezelf weer goed en kunt vanuit die plek de beste keuzes maken.

 

Investering:

Dit programma vergt natuurlijk een investering in tijd. Naast de sessies en bijbehorende opdrachten vergt dit programma ook voorbereiding. Hou rekening met 2 uur voorbereidingstijd per sessie, waarvan je een flink deel tijdens je werk kunt oppakken.

De financiële investering is Euro 1.297,00 exclusief BTW.

Betalen in 2 termijnen van Euro 674,00 exclusief BTW is eveneens mogelijk.

Note: Voor particulieren is de genoemde investering inclusief BTW.

Waarom met mij?

Ik heb meer dan 20 jaar senior leidinggevende ervaring en daarnaast veel kennis opgedaan op het gebied van leiderschap, verandermanagement en bedrijfskunde. 

Naast een flinke portie levenservaring heb ik in deze 20 jaar alle mogelijke praktijksituaties meegemaakt waardoor ik jouw taal spreek. Mijn theoretische coaching kennis in combinatie met praktijkervaring zorgen ervoor dat wat jij leert ook daadwerkelijk werkt in de praktijk van alledag. 

Tevens ben ik gecertificeerd StrengthFinder coach via de Gallup organisatie, ik help jou te groeien op basis van jouw natuurlijke kracht. 

Tot slot ben ik optimistisch, positief en heb ik de drive om samen met jou te gaan voor jouw succes. Met veel humor en een lach staat jouw groei voorop!

Wat anderen zeggen

{

Ik wilde mezelf ontwikkelen en zocht naar een coach. Nadat ik deelnam aan de workshop 'Kraak je talenten-code', besloot ik om met Esther te gaan werken. Het heeft mij veel bewustwording en handvaten opgeleverd die ik kan gebruiken in het dagelijks leven. Een belangrijk punt van onze samenwerking is; doordat Esther hele gerichte vragen stelde, ik het antwoord zelf al wist. Voor mij was het meest waardevol dat Esther mij nieuwe inzichten gegeven heeft zodat ik me bewuster ben van mijn talenten. Esther heeft mij tools aangereikt waarin ik in het heden nog steeds profijt van heb. Ik heb het traject als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik zou een ieder aanraden om aan de slag te gaan met zijn talenten met Esther.

Tom

Mijn uitdaging was het écht leren kennen van mijn sterktes en die dan dermate kunnen inzetten op een positieve(re) manier. Het creëren van zelfbewustzijn en innerlijke rust om daarmee volgende stappen in het leven te kunnen zetten is mijn doel. Een betere versie van mezelf uitvinden. Het resultaat uit de test en de sessies met Esther is voor mij aanzienlijk op het gebied van herkenning van gevoelens en mezelf in (voormalige) lastige situaties, een andere benadering én daarmee komend tot een ander resultaat of op een andere manier. Ik kan iedereen aanbevelen om met Esther zich te verdiepen in zelfontplooiing op basis van ieders unieke talentencombinatie. De vrijheid, het inzicht en zelfverrijking die je, mede dankzij Esther, krijgt is enorm..

Marc

Ik ben heel blij dat ik voor de 'Kraak je talenten code' workshop en Esthers coachingstraject heb gekozen. Sinds de workshop vorig jaar ben ik enorm gegroeid en die groei gaat nog steeds door. Esther weet altijd precies de vinger te leggen op mijn grote struikelblokken en daagt me uit om die aan te pakken. Toen ik aan het coachingstraject begon was ik iemand die altijd alles voor anderen deed, maar mezelf tegelijkertijd wegcijferde. Dankzij haar aanmoedigingen heb ik dat veranderd. Ik ben in mijn eigen kracht gaan staan. Ik weet nu wat mijn talenten zijn en hoeveel waarde ik toevoeg in mijn werk, maar ook wat ik daarvoor nodig heb van mijn werkgever en hoe ik dat voor elkaar krijg. Daarom zou ik de coaching ook zeker aanraden aan anderen (wat ik ook al gedaan heb), want ik denk dat iedereen er wat aan heeft om zijn of haar talenten te leren kennen en hoe je die beter kan inzetten. Wat voor werk je ook doet en wat voor doel je ook voor ogen hebt in zo'n coaching traject. Het geeft heel veel energie en is denk ik veel effectiever om te focussen op wie je bent en welke talenten je hebt, in plaats van op hoe je 'zou moeten zijn'

Jolanda

Esther heeft mij begeleid tijdens de Gallup Strenght Finder coaching. Ik heb veel van haar geleerd. Voordat ik met haar aan de slag ging was mijn grootste uitdaging dat ik mijn talenten niet goed wist te benoemen en ik dus niet wist op welk moment ik bepaalde unieke talenten strategisch kon inzetten in mijn werk in de academische wereld. Het meest waardevolle aan onze samenwerking is voor mij dat ik mijn talenten goed heb leren kennen. Daardoor weet ik nu beter wat mij gelukkig maakt in mijn werk en kan ik zorgen dat die elementen steeds terugkomen. Verder is Esther een optimistische, stralende vrouw met een aanstekelijke energie. Ze haalt het beste in de mensen die ze coacht naar boven en ‘empowered’ ze om hun talenten te gebruiken. Ik voelde me na onze gesprekken helemaal opgeladen en klaar voor de werkweek. Daarom raad ik Esther en haar Strenghts coaching van harte aan.!

Alice

Mijn grootste uitdaging was om keuzes durven te maken in het werk dat ik nu doe. Als je te veel verschillende taken hebt dan zie je door de bomen het bos niet meer. Waar heb ik nu het meeste plezier in. Dankzij onze samenwerking heb ik nu helder waar ik het meeste plezier aan beleef in mijn baan. Ik voel me zelfverzekerder. Waardoor ik nu zeker weet welke richting ik op wil. Esther is zeer betrokken, warm en kundig. Ze neemt de tijd om je te leren kennen doordat ze goed luistert en de juiste vragen stelt. Ze steunt je door goede adviezen te geven bij het omgaan van teleurstellingen, frustratie of angst die je ervaart wanneer je wensen uit wil spreken tegenover anderen. Ze kan precies aangeven welk talenten je kunt inzetten maar ook welke een valkuil kunnen zijn in je werk. Haar sessies zijn verhelderend en zorgen er altijd voor dat je met genoeg inspiratie en een goed gevoel weer de deur uitgaat. Je krijgt veel meer vertrouwen in jezelf, Esther kan je laten stralen. Het mooie is dat zij hier ook zichtbaar van geniet. Het traject met Esther is een hele goede investering in jezelf. Hierna durf ik te gaan staan voor waar ik in geloof en dat uit te dragen. Ik kan aan de hand van je talenten veel makkelijker keuzes maken omdat ik nu veel beter weet waar ik energie van krijg en wat energie kost in m’n baan. Het gaat erom dat je met plezier naar je werk gaat of voor jezelf gaat beginnen. In iedere geval ben je in staat om de juiste keuzes te maken die bij jou talenten passen. Het (h)erkennen van je talenten is de eerste stap naar meer zelfvertrouwen in wie je bent. Je bent uniek en goed zoals je bent.

Ingrid

Esther heeft mij laten inzien dat ik niet iets hoef te ontwikkelen/leren wat ik niet heb of kan. Zij heeft mij geleerd om datgene waar ik goed in ben nog effectiever in te zetten, zodat ik in staat ben het hoogste rendement uit mezelf te halen, wat een positieve werking heeft voor de ander/ organisatie. De inzichten die ik heb gekregen hebben er o.a. voor gezorgd dat ik meer plezier in mijn werk en mijn dagelijkse bezigheden heb, passende keuzes kan maken, fouten mag maken en accepteren, mijn werk effectiever kan indelen en uitvoeren. Kort gezegd, ik ben in staat mijzelf weer te coachen en te leiden. Ik gun iedereen Esther als coach. Esther coacht rechtvaardig, eerlijk, met veel talent en humor.

Birgit

Ik wist ongeveer wel wat mijn kwaliteiten zijn maar het was heel onduidelijk voor me hoe ze nu juist te gebruiken. Ik stelde al een tijdje die vragen aan mezelf en toen kwam ik Esther Loorbach tegen. Esther wist me heel duidelijk hierin te begeleiden en me exact de juiste middelen aan te reiken om hier voor mij duidelijkheid in te scheppen. Ik raad iedereen aan met Esther samen te werken. Ze weet exact hoe jouw eigen verhaal in combinatie met jouw eigen unieke kwaliteiten een weg aan te leggen naar succes. Ik ben super dankbaar!

Johnny

Ik heb een aantal coachingsessies gehad met Esther. Zij heeft de methode van Gallup strength finder gebruikt om samen met mij een verdiept beeld te krijgen van mijn talenten. Ik heb de samenwerking met Esther als zeer prettig ervaren dankzij haar verbindende manier van coachen, spiegelen en prikkelen. Ik beveel Esther dan ook van harte aan!

Barbara

Esther weet zich bijzonder snel in te werken in organisaties die in beweging zijn. Ze denkt strategisch en is een echte sparringpartner voor het management. Ze communiceert daadkrachtig en weet hoe ze teams in beweging krijgt. Haar praktijkervaring stelt Esther in staat om prioriteiten te stellen en complexe uitdagingen op te lossen.

Geert

{

“Mijn uitdaging was het écht leren kennen van mijn sterktes en die dan dermate kunnen inzetten op een positieve(re) manier. Het creëren van zelfbewustzijn en innerlijke rust om daarmee volgende stappen in het leven te kunnen zetten is mijn doel. Een betere versie van mezelf uitvinden. Het resultaat uit de test en de sessies met Esther is voor mij aanzienlijk op het gebied van herkenning van gevoelens en mezelf in (voormalige) lastige situaties, een andere benadering én daarmee komend tot een ander resultaat of op een andere manier. Ik kan iedereen aanbevelen om met Esther zich te verdiepen in zelfontplooiing op basis van ieders unieke talentencombinatie. De vrijheid, het inzicht en zelfverrijking die je, mede dankzij Esther, krijgt is enorm.”

 

Marc

{

“Ik ben heel blij dat ik voor de ‘Kraak je talenten code’ workshop en Esthers coachingstraject heb gekozen. Sinds de workshop vorig jaar ben ik enorm gegroeid en die groei gaat nog steeds door. Esther weet altijd precies de vinger te leggen op mijn grote struikelblokken en daagt me uit om die aan te pakken. Toen ik aan het coachingstraject begon was ik iemand die altijd alles voor anderen deed, maar mezelf tegelijkertijd wegcijferde. Dankzij haar aanmoedigingen heb ik dat veranderd. Ik ben in mijn eigen kracht gaan staan. Ik weet nu wat mijn talenten zijn en hoeveel waarde ik toevoeg in mijn werk, maar ook wat ik daarvoor nodig heb van mijn werkgever en hoe ik dat voor elkaar krijg. Daarom zou ik de coaching ook zeker aanraden aan anderen (wat ik ook al gedaan heb), want ik denk dat iedereen er wat aan heeft om zijn of haar talenten te leren kennen en hoe je die beter kan inzetten. Wat voor werk je ook doet en wat voor doel je ook voor ogen hebt in zo’n coaching traject. Het geeft heel veel energie en is denk ik veel effectiever om te focussen op wie je bent en welke talenten je hebt, in plaats van op hoe je ‘zou moeten zijn'”

 

Jolanda

{

“Esther heeft mij begeleid tijdens de Gallup Strenght Finder coaching. Ik heb veel van haar geleerd. Voordat ik met haar aan de slag ging was mijn grootste uitdaging dat ik mijn talenten niet goed wist te benoemen en ik dus niet wist op welk moment ik bepaalde unieke talenten strategisch kon inzetten in mijn werk in de academische wereld. Het meest waardevolle aan onze samenwerking is voor mij dat ik mijn talenten goed heb leren kennen. Daardoor weet ik nu beter wat mij gelukkig maakt in mijn werk en kan ik zorgen dat die elementen steeds terugkomen. Verder is Esther een optimistische, stralende vrouw met een aanstekelijke energie. Ze haalt het beste in de mensen die ze coacht naar boven en ‘empowered’ ze om hun talenten te gebruiken. Ik voelde me na onze gesprekken helemaal opgeladen en klaar voor de werkweek. Daarom raad ik Esther en haar Strenghts coaching van harte aan.!”

 

Alice

Veel gestelde vragen:

 • Mijn situatie is net wat anders dan hierboven geschetst, maar ik heb wel interesse.
  Neem alsjeblieft even contact met me op en dan plannen we vrijblijvend een Skype sessie in. We bekijken dan samen jouw persoonlijke situatie en op dit programma specifiek voor jou van toegevoegde waarde is.
 • Hoeveel tijd neemt dit traject in beslag?
  Het succes van dit programma wordt voor een groot deel bepaald door de tijd die jij erin steekt. Naast de sessies die 1,5 uur duren (met uitzondering van de kick-off) kost ook de voorbereiding en natuurlijk het geleerde in praktijk brengen tijd. Omdat je het geleerde integreert in je activiteiten, levert deze gebruikte tijd echter direct resultaat op. Hou in ieder geval rekening met 2 uur tijdinvestering per sessie aan voorbereiding.

Pin It on Pinterest

Share This