Gratis oefeningen

Je stress de baas

… ontspanning en veerkracht…

Ontvang mijn 3 gratis oefeningen om direct meer ontspanning te gaan ervaren…

Je stress de baas

… ontspanning en veerkracht…

Ontvang mijn 3 gratis oefeningen om direct meer ontspanning te gaan ervaren…

Waarom je deze oefeningen niet mag missen…

  • Het helpt je om je chronische stress en/of overspannenheid letterlijk even een pauze te geven;
  • En door die pauze even te kunnen voelen wat je nodig hebt, waar je behoefte aan hebt;
  • Het geeft je het inzicht dat er hoop is. Je kunt echt leren om met je stress om te gaan en deze te gaan reguleren zodat je weer veerkrachtiger kunt gaan worden (ipv altijd maar op die wilskracht moeten doorsjouwen);
  • Het helpt je om even pas op de plaats te maken en de kracht daarvan te ervaren, iets wat we in deze supersnelle maatschappij maar al te vaak onderschatten helaas ;
  • En ‘last but not least’ Ik beloof je: dit zijn geen open deur inzichten als ‘adem langer uit, dan dat je inademt’. Dat weet je allang pffff. Jouw tijd is kostbaar, dus die ga ik echt niet verdoen.

GRAAG STEL IK ME AAN JE VOOR

Mijn naam is Esther de Jonge en ik ben tot rond mijn 40ste een echte carriere tijger geweest. Met de ervaring me te ontwikkelen in een richting die ik vanuit mijn hart helemaal niet wilde,weet ik maar al te goed hoe het is om vanuit wilskracht op de automatische piloot te gaan. Mezelf tot ver over mijn grenzen te pushen met alle gevolgen van dien.

Gelukkig weet ik tegenwoordig ook hoe het anders kan. Yesss, er is hoop!

In het ‘over mij’ kan je m’n hele verhaal lezen trouwens 🙂

Het leven lijden of leiden. That’s the question… 

Wat anderen zeggen

{

“Mijn uitdaging was het écht leren kennen van mijn sterktes en die dan dermate kunnen inzetten op een positieve(re) manier. Het creëren van zelfbewustzijn en innerlijke rust om daarmee volgende stappen in het leven te kunnen zetten is mijn doel. Een betere versie van mezelf uitvinden. Het resultaat uit de test en de sessies met Esther is voor mij aanzienlijk op het gebied van herkenning van gevoelens en mezelf in (voormalige) lastige situaties, een andere benadering én daarmee komend tot een ander resultaat of op een andere manier. Ik kan iedereen aanbevelen om met Esther zich te verdiepen in zelfontplooiing op basis van ieders unieke talentencombinatie. De vrijheid, het inzicht en zelfverrijking die je, mede dankzij Esther, krijgt is enorm.”

 

Marc

{

“Ik ben heel blij dat ik voor de ‘Kraak je talenten code’ workshop en Esthers coachingstraject heb gekozen. Sinds de workshop vorig jaar ben ik enorm gegroeid en die groei gaat nog steeds door. Esther weet altijd precies de vinger te leggen op mijn grote struikelblokken en daagt me uit om die aan te pakken. Toen ik aan het coachingstraject begon was ik iemand die altijd alles voor anderen deed, maar mezelf tegelijkertijd wegcijferde. Dankzij haar aanmoedigingen heb ik dat veranderd. Ik ben in mijn eigen kracht gaan staan. Ik weet nu wat mijn talenten zijn en hoeveel waarde ik toevoeg in mijn werk, maar ook wat ik daarvoor nodig heb van mijn werkgever en hoe ik dat voor elkaar krijg. Daarom zou ik de coaching ook zeker aanraden aan anderen (wat ik ook al gedaan heb), want ik denk dat iedereen er wat aan heeft om zijn of haar talenten te leren kennen en hoe je die beter kan inzetten. Wat voor werk je ook doet en wat voor doel je ook voor ogen hebt in zo’n coaching traject. Het geeft heel veel energie en is denk ik veel effectiever om te focussen op wie je bent en welke talenten je hebt, in plaats van op hoe je ‘zou moeten zijn'”

 

Jolanda

{

“Esther heeft mij begeleid tijdens de Gallup Strenght Finder coaching. Ik heb veel van haar geleerd. Voordat ik met haar aan de slag ging was mijn grootste uitdaging dat ik mijn talenten niet goed wist te benoemen en ik dus niet wist op welk moment ik bepaalde unieke talenten strategisch kon inzetten in mijn werk in de academische wereld. Het meest waardevolle aan onze samenwerking is voor mij dat ik mijn talenten goed heb leren kennen. Daardoor weet ik nu beter wat mij gelukkig maakt in mijn werk en kan ik zorgen dat die elementen steeds terugkomen. Verder is Esther een optimistische, stralende vrouw met een aanstekelijke energie. Ze haalt het beste in de mensen die ze coacht naar boven en ‘empowered’ ze om hun talenten te gebruiken. Ik voelde me na onze gesprekken helemaal opgeladen en klaar voor de werkweek. Daarom raad ik Esther en haar Strenghts coaching van harte aan.!”

 

Alice

Pin It on Pinterest

Share This