Gratis talentscan sparring sessie

Ben je klaar om jouw allerbeste (werk) leven te leven en wil je geen genoegen meer nemen met minder?

Dat begrijp ik als geen ander. Ik heb mezelf ook veel te lang laten leiden door de omstandigheden, door functies waar ik inrolde en verwachtingen van anderen. Totdat ik me – ingegeven door een persoonlijke crisis – realiseerde dat ik mezelf was kwijtgeraakt. Dat er zoveel meer in mij zit, dan dat ik liet zien.
Dit inzicht, de knop omzetten, hulp zoeken en gericht in actie komen is voor mij de omslag geweest naar een zeer gelukkig en succesvol (werk)leven. 

Ben jij een ambitieuze en gedreven leidinggevende of professional en herken je dit?

 

  • Je weet niet meer waar je goed in bent en waar je blij van wordt.
  • Je twijfelt welke richting je op moet gaan. Blijven, andere baan. Hoe word je nu toch weer gelukkig in je werk. Ondertussen raast het leven door.
  • Je neemt je iedere dag weer voor om het beste van je werkdag te maken, maar iedere keer loop je tegen dezelfde muur op. Werken is een soort van gevecht geworden, je sleept jezelf naar je werk en zit ‘s avonds uitgeblust op de bank.

Hoe zou het voor je zijn als:

Als jij weer aan het roer staat van je eigen werk-geluk. Fluitend naar je werk en ook weer fluitend naar huis omdat je zo’n voldaan gevoel hebt. Vol enthousiasme en pit het beste uit jezelf halen en werkelijk bijdragen aan iets dat groter is dan jijzelf. Jouw unieke toegevoegde waarde leven en daarmee gelukkig en succesvol zijn.

In een praktijkgerichte sessie gaan we samen in op jouw persoonlijke situatie en geef ik je een aantal concrete oplossingen, zodat jij de koers van jouw werkgeluk weer kunt terugpakken.

 

Twee keer per maand selecteer ik maximaal 3 mensen voor een dergelijke talentscan sparring sessie.

Als je een van de gelukkigen wilt zijn, dan kun jij je via onderstaande knop aanmelden.

 

Waarom met mij?

Ik heb meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring op General Management niveau en heb daarnaast veel kennis op gedaan op het gebied van leiderschap. Ik ben onder andere gecertificeerd Gallup Certified Strengths Coach. In deze 20 jaar heb ik alle mogelijke praktijksituaties meegemaakt waardoor ik jouw taal spreek. Mijn theoretische coaching kennis in combinatie met mijn leiderschap ervaring zorgen ervoor dat het geleerde ook daadwerkelijk werkt in de praktijk van alledag. We weten allebei dat theorie en praktijk ver uit elkaar kunnen liggen en dat maakt mijn ervaring op beide vlakken zo waardevol voor jou.

Verder ben ik gewend om met sterke persoonlijkheden om te gaan. Ik ben er zelf ook een. Je blaast mij niet omver, ik durf het aan om tegengas te geven als dat voor jouw groei en ontwikkeling nodig is. Met veel humor en een lach staat jouw groei voorop!

 

Wat anderen zeggen

{

Esther heeft mij laten inzien dat ik niet iets hoef te ontwikkelen/leren wat ik niet heb of kan. Zij heeft mij geleerd om datgene waar ik goed in ben nog effectiever in te zetten, zodat ik in staat ben het hoogste rendement uit mezelf te halen, wat een positieve werking heeft voor de ander/ organisatie. De inzichten die ik heb gekregen hebben er o.a. voor gezorgd dat ik meer plezier in mijn werk en mijn dagelijkse bezigheden heb, passende keuzes kan maken, fouten mag maken en accepteren, mijn werk effectiever kan indelen en uitvoeren. Kort gezegd, ik ben in staat mijzelf weer te coachen en te leiden. Ik gun iedereen Esther als coach. Esther coacht rechtvaardig, eerlijk, met veel talent en humor...

Ik heb de samenwerking met Esther als zeer prettig ervaren dankzij haar verbindende manier van coachen, spiegelen en prikkelen. Ik beveel Esther dan ook van harte aan!

Esther denkt strategisch en is een echte sparringpartner voor het management. Ze communiceert daadkrachtig en weet hoe ze teams in beweging krijgt

Esther is een uitermate goede coach, toegewijd aan de ontwikkeling van anderen

{

“Mijn uitdaging was het écht leren kennen van mijn sterktes en die dan dermate kunnen inzetten op een positieve(re) manier. Het creëren van zelfbewustzijn en innerlijke rust om daarmee volgende stappen in het leven te kunnen zetten is mijn doel. Een betere versie van mezelf uitvinden. Het resultaat uit de test en de sessies met Esther is voor mij aanzienlijk op het gebied van herkenning van gevoelens en mezelf in (voormalige) lastige situaties, een andere benadering én daarmee komend tot een ander resultaat of op een andere manier. Ik kan iedereen aanbevelen om met Esther zich te verdiepen in zelfontplooiing op basis van ieders unieke talentencombinatie. De vrijheid, het inzicht en zelfverrijking die je, mede dankzij Esther, krijgt is enorm.”

 

Marc

{

“Ik ben heel blij dat ik voor de ‘Kraak je talenten code’ workshop en Esthers coachingstraject heb gekozen. Sinds de workshop vorig jaar ben ik enorm gegroeid en die groei gaat nog steeds door. Esther weet altijd precies de vinger te leggen op mijn grote struikelblokken en daagt me uit om die aan te pakken. Toen ik aan het coachingstraject begon was ik iemand die altijd alles voor anderen deed, maar mezelf tegelijkertijd wegcijferde. Dankzij haar aanmoedigingen heb ik dat veranderd. Ik ben in mijn eigen kracht gaan staan. Ik weet nu wat mijn talenten zijn en hoeveel waarde ik toevoeg in mijn werk, maar ook wat ik daarvoor nodig heb van mijn werkgever en hoe ik dat voor elkaar krijg. Daarom zou ik de coaching ook zeker aanraden aan anderen (wat ik ook al gedaan heb), want ik denk dat iedereen er wat aan heeft om zijn of haar talenten te leren kennen en hoe je die beter kan inzetten. Wat voor werk je ook doet en wat voor doel je ook voor ogen hebt in zo’n coaching traject. Het geeft heel veel energie en is denk ik veel effectiever om te focussen op wie je bent en welke talenten je hebt, in plaats van op hoe je ‘zou moeten zijn'”

 

Jolanda

{

“Esther heeft mij begeleid tijdens de Gallup Strenght Finder coaching. Ik heb veel van haar geleerd. Voordat ik met haar aan de slag ging was mijn grootste uitdaging dat ik mijn talenten niet goed wist te benoemen en ik dus niet wist op welk moment ik bepaalde unieke talenten strategisch kon inzetten in mijn werk in de academische wereld. Het meest waardevolle aan onze samenwerking is voor mij dat ik mijn talenten goed heb leren kennen. Daardoor weet ik nu beter wat mij gelukkig maakt in mijn werk en kan ik zorgen dat die elementen steeds terugkomen. Verder is Esther een optimistische, stralende vrouw met een aanstekelijke energie. Ze haalt het beste in de mensen die ze coacht naar boven en ‘empowered’ ze om hun talenten te gebruiken. Ik voelde me na onze gesprekken helemaal opgeladen en klaar voor de werkweek. Daarom raad ik Esther en haar Strenghts coaching van harte aan.!”

 

Alice

Pin It on Pinterest

Share This