Leg het fundament met jouw talent

ontwikkel jouw talenten tot ware kracht!

Wist je dat mensen – die hun talenten dagelijks in hun werk en leven kunnen toepassen – tot 3 x vaker zeggen dat ze een fantastisch leven hebben?

Met dik 60 jaar wetenschappelijk onderbouwd onderzoek is inmiddels overduidelijk bewezen dat het benutten van je talenten:

 • Serieus bijdraagt aan je algehele geluksniveau, werken met je talenten geeft namelijk veel plezier, energie en voldoening;

 • Maakt dat je jouw stijl van samenwerken en communiceren begrijpt en optimaliseert;

 • Zorgt voor veel makkelijker en betere positieve impact;

 • Helpt om stress te voorkomen en preventief bijdraagt aan het voorkomen van burn-out;

 • Maakt dat je zelf aan het roer komt te staan van je werkgeluk en dat geeft veel zelfvertrouwen.

De keuze om te leven en werken vanuit je eigen talenten is een ‘no-brainer’ die volledig onderschat wordt

Veel te vaak kijken we naar buiten als het niet goed gaat en passen we de omstandigheden aan. Hup, naar een andere baan en/of studie. Daar zit de oplossing echter niet, want er is altijd iemand die met je mee gaat en dat ben jezelf. En juist om die reden is het zo belangrijk om eerst naar binnen te kijken. Te begrijpen waarom je doet/denkt/voelt zoals je dat doet/denkt/voelt. Om van binnenuit te groeien. Want als je van binnenuit naar buiten kijkt, dan kun je veel betere keuzes maken en vele malen beter met de omstandigheden omgaan.

Je bent gedreven, je wilt het beste uit je leven halen en positieve impact maken en herken je dit?

 

 • Je voelt aan alles dat er zoveel meer in je zit dan dat je nu laat zien! Je zit in de sleur van het zware ‘moeten’, veel te veel zaken komen op je bordje waar je weliswaar goed in bent, maar waar je echt geen energie van krijgt. 
 • Je sleept je regelmatig naar het werk en komt vaak uitgeblust weer thuis. Hierdoor heb je nog maar weinig zin voor andere activiteiten en kom je niet veel verder dan Netflix. Je voelt je moe, gefrustreerd en je merkt dat je thuisfront er ook last van krijgt. 
 • Doordat je teveel focust op wat niet goed gaat en wat je niet goed doet, zie je niet meer waar je wél goed in bent en wat wél bij je past. Inmiddels twijfel je aan je eigen capaciteiten en voel je je onzeker;
 • Steeds vaker vraag je jezelf af of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt qua werk. Door je te laten leiden door de verwachtingen van anderen en/of hetgeen ‘wat op je pad’ kwam, ben je je eigen wensen kwijtgeraakt.  Wat wil IK eigenlijk?  Is dit het nou? Je voelt dat je op een soort van kruispunt terecht bent gekomen. Maar ja, de hypotheek moet ook betaald worden. Het werkt verlammend en ondertussen frustreert het je dat je niet in actie komt; 

Hoe zou het voor je zijn als:

Hoe zou het voor je zijn als je de eerste belangrijke en tegelijkertijd eenvoudige stap zet in het hervinden van wat jij van nature goed kan. 

Zodat je zelfvertrouwen een boost krijgt en je in een positieve spiraal terechtkomt.

Bouwen op waar je van nature al goed in bent is nu eenmaal vele malen makkelijker en veel meer energiegevend dan die eeuwige focus op wat er niet goed is. 

Ik heb een heel mooi aanbod voor je.

Ik help je graag op de juiste route naar werken en leven vanuit je talent, zodat jij zelf invloed kunt gaan uitoefenen op je werkgeluk. Met dit aanbod zet je direct een eerste belangrijke stap in je zelfvertrouwen doordat je ervoor kiest om aandacht te geven aan jouw unieke kracht.

Jouw talenten zijn jouw ‘super powers’ en is de kracht die je nu al deels – onbewust – gebruikt. Hiervan zijn je top 5 talenten met grote waarschijnlijkheid in ‘overdrive’, waardoor deze grote kracht eveneens je grootste valkuil is geworden.

Door je top 13 talenten te ontdekken EN deze goed te leren gebruiken, sla je de weg in naar een gelukkig, effectief, impact-vol en voldoening gevend (werk) leven.

 

Jouw investering

Jouw investering is slechts Euro 117,00 inclusief BTW. Een investering die je in no-time hebt terugverdient als je de impact van jouw talenten hebt ervaren en hiermee jouw (werk) leven positief zal beïnvloeden.

 

 

Dit is wat je krijgt:

 • een boost in je zelfvertrouwen omdat je ziet wat er allemaal goed is aan jou, in plaats van die eeuwige focus op wat er allemaal niet goed is;
 • inzicht in wie jij bent, hoe jouw unieke configuratie eruit ziet;
 • begrip en inzicht waarom jij communiceert, samenwerkt, denkt, voelt, doet op de manier waarop je dat doet
 • online StrengthsFinder* assessment, die jouw top 13 talenten in kaart brengt;
 • uitgebreid gepersonaliseerd rapport die laat zien hoe de interactie tussen jouw top 5 talenten werkt (die nu in overdrive zijn) en die uitleg geeft over je overige talenten;
 • inzicht in de talenten die je in huis hebt en die je niet in huis hebt, zodat je jouw werk overeenkomstig kun gaan inrichten
 • werkboek om met jouw super power talenten aan de slag te gaan;
 • 2 weken lang specifieke opdrachten, video’s, inspiratie, oefeningen via de e-mail die ervoor zorgen dat jouw assessment geen ‘momentopname is die in je la terechtkomt’, maar dat je er in jouw dagelijkse werk en leven mee aan de slag gaat.

 

* Het StrengthFinder assessment is een wetenschappelijk onderbouwd en bewezen assessment die inmiddels door meer dan 20 miljoen mensen over de hele wereld is gemaakt. Het brengt jouw unieke potentieel naar boven (geen IQ test) die jou helpt om jouw sterkten te ontwikkelen. 

 

Everybody has their own strengths and weaknesses and it’s only when you accept everything you are – and aren’t – that you will truly succeed.

Waarom met mij?

Ik heb meer dan 20 jaar senior leidinggevende ervaring en daarnaast veel kennis opgedaan op het gebied van leiderschap, verandermanagement en bedrijfskunde. 

Naast een flinke portie levenservaring heb ik in deze 20 jaar alle mogelijke praktijksituaties meegemaakt waardoor ik jouw taal spreek. Mijn theoretische coaching kennis in combinatie met praktijkervaring zorgen ervoor dat wat jij leert ook daadwerkelijk werkt in de praktijk van alledag. 

Tevens ben ik gecertificeerd StrengthFinder coach via de Gallup organisatie, ik help jou te groeien op basis van jouw natuurlijke kracht. 

Tot slot ben ik optimistisch, positief en heb ik de drive om samen met jou te gaan voor jouw succes. Met veel humor en een lach staat jouw groei voorop!

Wat anderen zeggen

{

Esther heeft mij laten inzien dat ik niet iets hoef te ontwikkelen/leren wat ik niet heb of kan. Zij heeft mij geleerd om datgene waar ik goed in ben nog effectiever in te zetten, zodat ik in staat ben het hoogste rendement uit mezelf te halen, wat een positieve werking heeft voor de ander/ organisatie. De inzichten die ik heb gekregen hebben er o.a. voor gezorgd dat ik meer plezier in mijn werk en mijn dagelijkse bezigheden heb, passende keuzes kan maken, fouten mag maken en accepteren, mijn werk effectiever kan indelen en uitvoeren. Kort gezegd, ik ben in staat mijzelf weer te coachen en te leiden. Ik gun iedereen Esther als coach. Esther coacht rechtvaardig, eerlijk, met veel talent en humor...

Mijn grootste uitdaging was om keuzes te durven maken in het werk dat ik nu doe. Als je te veel verschillende taken hebt dan zie je door de bomen het bos niet meer. Waar heb ik nu het meeste plezier? Dankzij onze samenwerking heb ik nu helder waar ik het meeste plezier aan beleef in mijn baan. Ik voel me zelfverzekerder. Waardoor ik nu zeker weet welke richting ik op wil. Esther is zeer betrokken, warm en kundig. Ze neemt de tijd om je te leren kennen doordat ze goed luistert en de juiste vragen stelt. Ze steunt je door goede adviezen te geven bij het omgaan van teleurstellingen, frustratie of angst die je ervaart wanneer je wensen uit wil spreken tegenover anderen. Ze kan precies aangeven welk talent je kunt inzetten maar ook welke een valkuil kunnen zijn in je werk. Haar sessies zijn verhelderend en zorgen er altijd voor dat je met genoeg inspiratie en een goed gevoel weer de deur uitgaat. Je krijgt veel meer vertrouwen in jezelf, Esther kan je laten stralen. Het mooie is dat zij hier ook zichtbaar van geniet. Het traject met Esther is een hele goede investering in jezelf. Hierna durf ik te gaan staan voor waar ik in geloof en dat uit te dragen. Ik kan aan de hand van mijn talenten veel makkelijker keuzes maken omdat ik nu veel beter weet waar ik energie van krijg en wat energie kost in mijn baan. Het gaat erom dat je met plezier naar je werk gaat of voor jezelf gaat beginnen...

Ik wist ongeveer wel wat mijn kwaliteiten zijn maar het was heel onduidelijk voor me hoe ze nu juist te gebruiken. Ik stelde al een tijdje die vragen aan mezelf en toen kwam ik Esther Loorbach tegen. Esther wist me heel duidelijk hierin te begeleiden en me exact de juiste middelen aan te reiken om hier voor mij duidelijkheid in te scheppen. Ik raad iedereen aan met Esther samen te werken. Ze weet exact hoe jouw eigen verhaal in combinatie met jouw eigen unieke kwaliteiten een weg aan te leggen naar succes. Ik ben super dankbaar!

Ik heb de samenwerking met Esther als zeer prettig ervaren dankzij haar verbindende manier van coachen, spiegelen en prikkelen. Ik beveel Esther dan ook van harte aan!

Esther denkt strategisch en is een echte sparringpartner voor het management. Ze communiceert daadkrachtig en weet hoe ze teams in beweging krijgt

Esther is een uitermate goede coach, toegewijd aan de ontwikkeling van anderen

{

“Mijn uitdaging was het écht leren kennen van mijn sterktes en die dan dermate kunnen inzetten op een positieve(re) manier. Het creëren van zelfbewustzijn en innerlijke rust om daarmee volgende stappen in het leven te kunnen zetten is mijn doel. Een betere versie van mezelf uitvinden. Het resultaat uit de test en de sessies met Esther is voor mij aanzienlijk op het gebied van herkenning van gevoelens en mezelf in (voormalige) lastige situaties, een andere benadering én daarmee komend tot een ander resultaat of op een andere manier. Ik kan iedereen aanbevelen om met Esther zich te verdiepen in zelfontplooiing op basis van ieders unieke talentencombinatie. De vrijheid, het inzicht en zelfverrijking die je, mede dankzij Esther, krijgt is enorm.”

 

Marc

{

“Ik ben heel blij dat ik voor de ‘Kraak je talenten code’ workshop en Esthers coachingstraject heb gekozen. Sinds de workshop vorig jaar ben ik enorm gegroeid en die groei gaat nog steeds door. Esther weet altijd precies de vinger te leggen op mijn grote struikelblokken en daagt me uit om die aan te pakken. Toen ik aan het coachingstraject begon was ik iemand die altijd alles voor anderen deed, maar mezelf tegelijkertijd wegcijferde. Dankzij haar aanmoedigingen heb ik dat veranderd. Ik ben in mijn eigen kracht gaan staan. Ik weet nu wat mijn talenten zijn en hoeveel waarde ik toevoeg in mijn werk, maar ook wat ik daarvoor nodig heb van mijn werkgever en hoe ik dat voor elkaar krijg. Daarom zou ik de coaching ook zeker aanraden aan anderen (wat ik ook al gedaan heb), want ik denk dat iedereen er wat aan heeft om zijn of haar talenten te leren kennen en hoe je die beter kan inzetten. Wat voor werk je ook doet en wat voor doel je ook voor ogen hebt in zo’n coaching traject. Het geeft heel veel energie en is denk ik veel effectiever om te focussen op wie je bent en welke talenten je hebt, in plaats van op hoe je ‘zou moeten zijn'”

 

Jolanda

{

“Esther heeft mij begeleid tijdens de Gallup Strenght Finder coaching. Ik heb veel van haar geleerd. Voordat ik met haar aan de slag ging was mijn grootste uitdaging dat ik mijn talenten niet goed wist te benoemen en ik dus niet wist op welk moment ik bepaalde unieke talenten strategisch kon inzetten in mijn werk in de academische wereld. Het meest waardevolle aan onze samenwerking is voor mij dat ik mijn talenten goed heb leren kennen. Daardoor weet ik nu beter wat mij gelukkig maakt in mijn werk en kan ik zorgen dat die elementen steeds terugkomen. Verder is Esther een optimistische, stralende vrouw met een aanstekelijke energie. Ze haalt het beste in de mensen die ze coacht naar boven en ‘empowered’ ze om hun talenten te gebruiken. Ik voelde me na onze gesprekken helemaal opgeladen en klaar voor de werkweek. Daarom raad ik Esther en haar Strenghts coaching van harte aan.!”

 

Alice

Pin It on Pinterest

Share This