Veerkrachtig jezelf zijn

Verlang je ernaar om weer met volle teugen van het leven te genieten, met energie en veerkracht?

Je bent zo sterk, zo hard voor jezelf, je gaat maar door.. En als je heel eerlijk bent,dan weet je dat je zo niet langer door kunt gaan… Want:

 • Je loopt op je laatste benen. Je energie is heel laag, maar op wilskracht ga je door. Met de belofte aan jezelf dat er binnenkort wel rustiger tijden komen, ga je continue over je eigen grenzen heen;
 • Je voelt je aan de ene kant gejaagd en gehaast terwijl je op de automatische piloot gaat. Maar als de dag voorbij is dan kan je niet anders meer dan op de bank zitten. De energie is op. Je voelt je moedeloos. Je ziet al op tegen de dag die komen gaat;
 • In het pleasen van alles en iedereen, merk je dat het onmogelijk is om je grenzen aan te geven. Je neemt het je wel voor, dat wel, maar voordat je het door hebt heb je al weer ‘ja’ gezegd. En ondertussen denk je ‘wie zorgt er nu eens een keer voor mij?’;
 • Je lontje is heel kort geworden, om het minste of geringste voel je je geirriteerd worden of barst je in tranen uit. Op het werk weet je je nog wel groot te houden, maar thuis kunnen ze ervan ‘meegenieten’;
 • Je vraagt jezelf af of je inmiddels geen burn-out hebt of overspannen bent. Zou ziek melden je helpen? Iedereen om je heen zegt dat je je rust moet pakken. Ze hebben makkelijk praten, maar dat lukt gewoonweg niet;
 • Het doen van leuke dingen voelen allang niet meer zo leuk. Je gaat mee omdat het van je verwacht wordt en je de hoop hebt dat het wel mee zal vallen allemaal. Ondertussen voel je je alleen.

Hoe zou het voor je zijn als je met volle teugen kunt genieten van het leven. Als je echt weer kunt ontspannen en voldoende energie hebt om met de uitdagingen van het leven om te gaan… Als je leert:

 • Om je grenzen goed aan te geven en voor jezelf te kiezen en te zorgen, zonder dat je daarmee de verbinding met je loved ones verliest;
 • Hoe je je veerkracht kunt vergroten en leert hier dagelijks praktisch mee om te gaan;
 • Om je vrij en krachtig te voelen, emotioneel, fysiek, mentaal. Als je het verschil ervaart tussen alleen maar sterk zijn voor anderen vs krachtig in het leven te staan;
 • Om je valkuilen goed te kennen, zodat je hiermee om kunt gaan en op tijd het tij voor jezelf kunt keren. Ook in de toekomst. Met andere woorden, je leert hoe je duurzaam voor jezelf kunt blijven zorgen en je stress kunt reguleren, ook in uitdagende tijden.

Make yourself a priority

It’s not selfish, it is necessary

Met volle teugen!

Door deelname aan het 4 maanden programma ‘Veerkrachtig jezelf zijn’ leer je in relatief korte tijd om jezelf weer te herstellen, je energie terug te vinden, te leren wat je nodig hebt (incl zelfzorg), je pleasegedrag te kunnen ombuigen naar bewust keuzes kunnen maken. 

In een traject van 7 individuele sessies en een aantal online lessen (naslagwerk voor de toekomst) leer ik jou om weer met volle teugen te kunnen genieten van het leven en met vertrouwen de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Inhoud programma (4 maanden):
Veerkrachtig jezelf zijn

 • Combinatie van bewezen theorie met jouw persoonlijke situatie: op maat voor jou;
 • Zeven individuele coaching sessies van elk 1,5 uur;
 • Online leer module, zodat we onze sessies zo effectief mogelijk kunnen gebruiken;
 • Assessment StrengthFinder, inclusief uitgebreide analyse;
 • Inzet van mijn paarden ‘collega’ als spiegel/leermeester/steun zodat je nog sneller tot de kern van jouw verlangen en oplossing komt

Het programma duurt bewust 4 maanden om zo de theorie echt in jouw eigen praktijk te borgen. Door de tussentijdse leermodule en het persoonlijk contact, zorgen we ervoor dat het resultaat van dit programma veel effectiever is, dan wanneer we bijvoorbeeld 1 volle dag aan de slag zouden gaan.

 

Aan het eind van dit programma ben jij in staat om:

 • Met vertrouwen en energie je leven te leiden. Je hebt de stap van overleven naar leven gemaakt;
 • Je kent je valkuilen en hebt de skills in huis om hiermee om te gaan;
 • Je voelt je veerkrachtig, je bent in staat om je grenzen aan te geven zonder dat je de verbinding verliest;
 • Je durft keuzes te maken die bij jou passen; waarbij je goed voor jezelf zorgt
 • Doordat je weer in verbinding bent met jezelf, voelt de verbinding met anderen zoveel dieper. Het verrijkt je relaties met je inner circle.

 

Investering:

Dit programma vergt natuurlijk een investering in tijd. Naast de sessies is het belangrijk om ook het geleerde in praktijk te brengen. Om te oefenen. En ook om te falen en vandaaruit weer verder te leren. 

De financiële investering is Euro 1.650,00 exclusief BTW.

Betalen in 2 termijnen van Euro 825,00 exclusief BTW is eveneens mogelijk.

Note: Voor particulieren is de genoemde investering inclusief BTW.

Waarom met mij?

Ik heb meer dan 20 jaar senior leidinggevende ervaring en daarnaast veel kennis opgedaan op het gebied van leiderschap, verandermanagement en bedrijfskunde. 

Naast een flinke portie levenservaring heb ik in deze 20 jaar alle mogelijke praktijksituaties meegemaakt waardoor ik jouw taal spreek. Mijn theoretische coaching kennis in combinatie met praktijkervaring zorgen ervoor dat wat jij leert ook daadwerkelijk werkt in de praktijk van alledag. 

Tevens ben ik gecertificeerd StrengthFinder coach via de Gallup organisatie, ik help jou te groeien op basis van jouw natuurlijke kracht. 

Tot slot ben ik optimistisch, positief en heb ik de drive om samen met jou te gaan voor jouw succes. Met veel humor en een lach staat jouw groei voorop!

Wat anderen zeggen

{

Ik ben heel blij dat ik het coaching-avontuur met Esther ben aangegaan. Het voelt bevrijdend om dicht bij mezelf en dus mijn talenten te blijven. De energie die vrijkomt als je in je kracht staat en je daar bewust van bent is fantastisch. Voor mezelf maar ook voor de mensen om me heen. Door het coaching traject met Esther aan te gaan, heb ik het gevoel dat ik flinke sprongen gemaakt heb. Esthers coaching heeft mij zeker te weten springveren gegeven! Persoonlijke groei ontstaat door eerlijke feedback en reflectie, in een veilige en vertrouwde omgeving. Esther is een open, krachtige en prettige persoonlijkheid waarbij je je snel op je gemak voelt, hierdoor ontstaat er snel een vanzelfsprekend vertrouwen. Dit vertrouwen maakt het mogelijk dat Esther je een spiegel voor houdt en je PUUR naar jezelf laat kijken. Waarbij de nadruk ligt op jouw individuele krachten en de schoonheid van jouw persoonlijkheid. Esther zal je enerzijds laten ervaren hoe je jouw persoonlijke krachten kunt inzetten om positieve energie volop te laten stromen. Anderzijds laat ze je inzien wat specifiek voor jou, energie verliezende krachten zijn. Dit vergroot je zelfbewustzijn en geeft je de gereedschappen in handen om in balans te zijn en te blijven. Wil je ook in je kracht staan, je positieve energie laten stromen én ben je klaar om springveren onder te binden? Ga in zee met Esther!

Hetty

Ik was op zoek naar verdieping van mijn problemen toen ik via een lieve vriendin van mij bij Esther kwam. Het voelde gelijk goed, hoewel het toen echt niet goed met mij ging. Ik durfde mezelf te bloot te geven en langzaam kwam ik uit een het diepe dal. De feedback op locatie, via de mail en de onvoorwaardelijke steun wie ik kreeg van Esther heeft mij echt heel goed gedaan. De kracht om positief in het leven te staan, is volgens Esther te staan en groeien vanuit je talenten en voor de mindere talenten partners te zoeken. Hoe mooi is dat😊!!! Ik kan iedereen een “Esther moment” aanbevelen, als je jezelf bent kwijtgeraakt of verdieping zoekt. Je mag bij haar zijn zoals je bent en daar horen ook de mindere dagen bij, die er helaas bij horen en er ook mogen zijn. Mijn motto is: LEEF!

****

Op het moment dat ik Esther ontmoette om kennis te maken met de strengthscoaching, zat ik persoonlijk in een moeilijke situatie. Net voor de tweede keer boventallig verklaard en als werkzoekende zag ik erg tegen het solliciteren op. Ik was op dat moment erg ervaren in het solliciteren; het heeft ontelbare sollicitaties gekost voordat ik mijn eerste baan had gevonden, waar ik binnen een korte tijd boventallig ben verklaard. Mijn grootste uitdaging was op dat moment om weer met frisse moed en vol zelfvertrouwen te beginnen met solliciteren, althans dat is zoals ik het toen zelf bekeek. Esther heeft mij in korte tijd mij opnieuw kennis laten maken met mijzelf, hiermee heeft ze me geholpen om de daadwerkelijke obstakels te vinden. Zij heeft mij de juiste handvatten gegeven om, door optimaal gebruik te maken van mijn talenten, deze obstakels te overkomen. Ook al is dit niet mijn eerste ervaring met een coach, ik heb veel kunnen leren en mijn ervaring met Esther is erg positief. Ze heeft een open houding waardoor zij een makkelijke gesprekspartner is. Wat Esther anders maakt is haar focus op juist je sterke kanten en het optimaal benutten van deze krachten, zo ga je vanuit een hele positieve invalshoek met jezelf aan de slag. Ook maakt ze de aanpak persoonlijk waardoor je makkelijk aansluiting vindt. In deze maanden is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid en ondertussen kan ik wat ik heb geleerd al goed toepassen in mijn huidige werk. Wat een prettige en vooral ook leerzame ervaring

Rosa

Midden in de lockdown was ik op zoek naar antwoorden de vragen: Wie ben ik, waar ben ik nu echt goed in en vooral waar word ik nu echt blij van? Ik wilde terug naar mijn eigen kern en daarvoor was het nodig om eerst terug te keren naar mijzelf. De methode waar Esther mee werkt, sprak mij erg aan. Het assessment waarbij je inzicht krijgt in jouw eigen talenten leek mij een heel praktische en verfrissende manier om met bovenstaande vragen aan de slag te gaan. De sessies met Esther waren heel waardevol en hebben mij veel inzichten en tools gegeven waarmee ik met mijn zoektocht verder kan. Esther blijft scherp door iedere keer de unieke talenten erbij te pakken en te kijken hoe je deze kan versterken. Esther blijft betrokken op een warme en eerlijke manier. Ik heb geleerd om echt bij mijzelf te blijven en mijzelf ook weer terug te fluiten als dat nodig is. Ik voel mij echt gezien en gehoord en ben dichter bij mijzelf gekomen. En treed nu dapper verder de toekomst tegemoet, met al die herontdekte talenten in mijn zak en een hele grote dankbare glimlach. Dank je wel Esther, en je hebt helemaal gelijk gekregen toen jij tegen mij zei: Gun jezelf dit mooie cadeau, kies nu voor jezelf.

Jeanine

Na een webinar gevolgd te hebben van Esther wist ik dat dit voor mij een goede coach en een goede coachingsvorm was. Ik worstelde met helder krijgen waar ik goed in ben, waarin ik aantrekkelijk ben voor een werkgever en wat ik toevoeg. Talenten? Leuk, maar welke heb ik dan en hoe zet ik die effectief in? Wat in het coachingstraject voor mij heel waardevol was, was het feit dat het niet alleen ging om de talenten maar ook hoe ze elkaar versterken. Soms is dat niet altijd in de meest effectieve manier. Esther vroeg door, dacht mee en gaf mij veel waardevolle oefeningen om zaken zoals mijn emoties beter te controleren. Heel fijn was ook de ‘food for thought’ waar ik mee naar huis ging. Na ieder persoonlijk gesprek, kreeg ik een uitgebreid verslag toegestuurd met eventueel handige oefeningen. Zoals ik tegen meer mensen heb gezegd; Esther is niet zomaar een loopbaancoach. Ze kijkt op een andere manier naar jouw toegevoegde waarde en sterktes. Ze kijkt verder dan alleen de talenten test, is scherp, heel warm en betrokken. Ik kon haar ook altijd bellen of appen en ze was echt onbewust altijd aan mijn zijde. Ik heb heel veel inzichten gekregen van haar strenghts coaching

Jacqueline

Enkele jaren geleden kwam ik op mijn werk in aanraking met de Strenghts Finder, het rapport wat uit de testen kwam belandde echter in een map omdat ik de uitleg en duiding ervan miste. Maar mijn Talenten (en zeker die in de overdrive zitten) neem ik uiteraard elke dag met me mee. Ik kwam met Esther in contact door een webinar dat ik bij haar heb gevolgd, dit zette mij aan om met haar verder in mijn Talenten te duiken. Door mijn stap een coach te kiezen stapte ik alvast over mijn Behoedzaamheid heen en kwam in actie (actie in de taxi zoals Esther dat zo mooi noemt). Daar lag mijn grootste uitdaging en Esther heeft me daar heel prettig bij geholpen. De mix van intensieve gesprekken, maar ook samen lol hebben, de chemie was er zeker en het doen van opdrachten maakt dit traject zeer waardevol. Het heeft mij veel inzichten gegeven en was zeker nu en dan ook confronterend. (maar ach, progressie komt voor perfectie 🙂 ) Al met al kan ik het een ieder aanraden, het is leerzaam en zeker ook leuk! Esther, heel erg bedankt voor je inspirerende begeleiding!

Roger

Klimmend uit een aardig dal, met een gevoel vast te zitten in een rat race kwam ik per toeval Esther tegen op social media. Kon zij mij dan helpen weer mezelf terug te vinden, mij helpen met het terugvinden van plezier in mijn werk? Wat kan ik, wat wil ik nu echt? Ik was mezelf in die zin echt kwijt. Na een ontzettend leuk intake-gesprek zijn we het avontuur aangegaan. Eerlijk gezegd was het best hard werken met diverse opdrachten, een strengths finder assessment, diepgaande gesprekken en veel zelfreflectie. Esther gaf mij feedback, hield mij een spiegel voor en gaf naast handvatten, tips & tools zo ontzettend veel inzicht en dat op een eerlijke manier met humor en ruimte voor eigen mening. Zij leerde mij zo ontzettend veel over mezelf als persoon. Het werk, tja na heel veel jaren had ik een switch gemaakt en ik deed het goed maar het was niet hetgeen ik nodig had, het werd een energielek. En dat moest anders... Na de start van dit traject ben ik veranderd in positieve zin, ik sta zo ontzettend veel zekerder in het leven, niet alleen op werkgebied maar ook privé en ik barst weer van de energie mede omdat ik weer het werk ben gaan doen dat bij mij past maar ook omdat ik voor mezelf heb gekozen. Deze ontdekkingstocht was dan wel hard werken en ja je moet het echt zelf doen maar de beloning is zo waardevol. Ik ben Esther dan ook oprecht dankbaar voor het inzicht, de zet in de goede richting en haar adviezen. Ik weet ook zeker dat er een vervolg komt, gewoon een kado voor mezelf. En of het nu toeval is of niet, ik zit inmiddels op mijn plek met een verbeterde versie van mezelf.

Monique

Ik was net afgestudeerd, maar op de vraag ‘wat wil je qua werk’ had ik nog steeds geen antwoord. Hier zat ik erg mee en zeker omdat iedereen om mij heen het wel leek te weten. Met aanmoediging van Esther heb ik weer durven te dromen en werd er al gauw duidelijk dat ik maar al te goed wist wat ik wilde qua werk. Dit was natuurlijk al een enorm cadeau, maar wat ik nog toffer vond aan de samenwerking met Esther is dat ik mijzelf zoveel beter heb leren begrijpen. Ik begrijp bijvoorbeeld veel beter waarom ik mij in bepaalde situaties voel hoe ik mij voel. Esther heeft mij tijdens de sessies erg op mijn gemak weten te laten voelen en hield een spiegel voor zodra het nodig was. Buitenom de sessies was er ook ruimte om iets te bespreken indien dit nodig was. Dit vond ik erg fijn.

Nanda

Op een moment in het leven waarop je jezelf gaat afvragen waarom alles is zoals het is en gaat zoals het gaat ( midlife ) Esther leren kennen tijdens een door haar gepresenteerd online seminar , gelukkig in je werk is gelukkig in je leven , hier een enorm positief gevoel aan over gehouden waarna we samen hebben besloten door te gaan met een coaching traject inclusief talentenscan. Tijdens deze coaching geleerd wat deze talenten zijn en wat het betekent als bepaalde talenten in overdrive functioneren , dit inclusief de bijbehorende valkuilen van je talenten. Esther hield mij een spiegel voor, was kritisch waar het nodig was ( enorm gewaardeerd ) voorzag mij van feedback ( is een cadeautje ) en de nodige handvatten hoe met bepaalde dingen om te gaan en hoe niet . Wil en kan als ervaringsdeskundige Esther van harte aanbevelen voor de diverse coaching trajecten die ze aanbied , was voor mij absoluut een duw terug in de juiste richting , waarvoor dank . Groeten Kees

Kees

Ergens in een burn-out bungelend en ontzettend op ‘zoek naar mezelf’ kom ik op social media een post tegen van Impact Helden die mij nieuwsgierig maakt. Ik ga op onderzoek uit. De positieve benadering om jóuw unieke talenten te leren kennen en van daaruit te leven, spreekt me enorm aan. Ik volg een webinar van Esther en doe vervolgens een talentscan sessie. Het besluit om het traject te volgen is genomen. Achteraf één van de beste beslissingen ooit. Tijdens de sessies die volgen weet Esther je met een grote spiegel, respect, humor en duidelijkheid inzichten te bieden en antwoorden in jezelf te vinden. Altijd opbouwend, betrokken, helder en af en toe met een nodige schop onder je kont. Ruis verdwijnt en helderheid verschijnt. En het belangrijkste is; je doet het zélf, met Esther als personal mental coach aan je zijde. Eerlijk is eerlijk, het was soms hard werken. Maar wat ís het mooi om te ontdekken wat jóuw unieke talentenmix is en dat je je bewust wordt van datgene waar je goed in bent. Dat geeft je kracht en flexibiliteit, waardoor je sterker, zekerder en ook gelukkiger in het (werk)leven staat. Echt waar!

Liesbeth

“Ik ben te oud, men wil me niet meer…” een gedachte waarmee ik startte aan een traject bij Esther. Het was wonderlijk om te ervaren dat iemand die je niet persoonlijk kent, je aan de hand van een test je zo goed kan typeren. Ik werd door Esther zowel in talenten als in valkuilen (talenten in de overdrive weet ik inmiddels) als een open boek gelezen. Esther heeft me op een respectvolle, bemoedigende en inspirerende manier veel over mezelf en me talenten geleerd. Heel knap hoe zij dit ook online doet! Ik sta weer meer in me kracht, ben me bewust geworden van niet-helpende gedachten en ga nog vaak terug kijken, voelen en denken aan alle adviezen en tips. Een plezierig en leerzame tijd, waarvoor dank Esther! ‘Ik heb veel te bieden, een passende baan gaat op mijn pad komen en ik kom daarvoor in actie…” denk ik nu.

Marion

Past het bedrijf, de afdeling, de functie, de cultuur wel bij mij? Heb ik de goede keuze gemaakt om van een meer generalistische (IT) rol naar een analytische rol in procesverbeteringen over te gaan? Waarom heb ik het gevoel niet goed genoeg te zijn? Waarom blokkeer ik vaak en heb ik het gevoel niet volledig mijzelf te kunnen zijn? Allemaal vragen die mij in de weg gingen zitten. In plaats van er keihard van weg te lopen ben ik met mijzelf de uitdaging aan gegaan: Hoe krijg ik meer voldoening uit mijn werk? En zoals Esther het zo mooi zegt: Je kan wel weg gaan, maar je neemt jezelf mee. Esther heeft mij geholpen met het leren kennen van mijn talenten, maar ook mijn valkuilen en hoe het 1 een negatieve of positieve impact op het ander kan hebben op hebben. Ik ben mij veel bewuster geworden van mijn eigen gedrag in bepaalde situaties en heb handvatten gekregen om hier een andere, positieve draai aan te geven. Je kan werkelijk alles met Esther bespreken. Ik sta er van te kijken hoe snel ze zakelijke situaties doorziet. Ze is een heel erg gedreven, gepassioneerd en kundige coach. Gewoon een heel fijn mens, die jouw geluk als doel heeft. Heel blij met haar als coach.

Nicole

Omdat ik in mijn banen telkens weer tegen hetzelfde aanliep, besloot ik een coachtraject te gaan volgen bij Esther. Ik wilde graag duidelijkheid wat nou echt goed bij me past. En ik vond het concept met je talenten in kaart brengen en hier meer mee gaan doen heel interessant. Tijdens het traject leerde ik mezelf steeds beter kennen. Er vielen echt puzzelstukjes in elkaar. Ik begreep nu beter waarom ik het fijn vond om op de ene manier te werken en minder fijn op de andere manier. Ik ben erachter gekomen wat voor mij het beste werkt en waar ik de meeste energie van krijg. Het waren echt eye-openers. Ik begrijp nu ook beter waarom ik in sommige functies niet goed gedijde en kan nu gericht op zoek gaan naar een functie die wel de aspecten bevat waar ik energie van krijg. Ik kan het iedereen aanraden om met Esther te werken. Ze kijkt niet alleen naar waar je goed in bent, maar krijgt ook coaching op je persoonlijke ontwikkeling, zodat je ook echt kan gaan voelen hoe waardevol je talenten zijn en deze kan gaan omarmen. Ze heeft ook goed door of je vanuit je hoofd of vanuit je hart redeneert. Ze kan goed door je heen prikken en dat had ik wel nodig. :). Dank je wel Esther voor de mooie inzichten die ik gekregen heb door het volgen van dit traject.

Cynthia

Ik ervaar Esther als zeer prettige en professionele coach. Esther luistert goed, laat je echt anders denken over dilemmas en uitdagingen en stuurt je in de goede richting, zodat je in je oplossingen je eigen sterktes maximaal inzet. Na elke coaching sessie krijg je een mail met een compilatie van besproken zaken en richtingen om je eigen ontwikkeling verder vorm te geven. Elke sessie heeft voor mij meerwaarde, soms om louter te sparren of frustraties te delen, maar vooral ook om issues echt op een andere manier te bekijken en je eigen gedrag beter te begrijpen. Ik heb een verder beter inzicht in hoe ik mijn eigen talenten ontplooi zonder dat deze in onder- of overdrive komen. Toen ik met Esther als strengths coach aan de slag ging, was mijn vraagstuk welke job bij mij past en wat ik nu eigenlijk wilde, waar ben ik echt goed in en welke werkomgeving er bij mijn toegevoegde waarde past. Ik beveel Esther van harte aan!

Eveline

Ik wilde mezelf ontwikkelen en zocht naar een coach. Nadat ik deelnam aan de workshop 'Kraak je talenten-code', besloot ik om met Esther te gaan werken. Het heeft mij veel bewustwording en handvaten opgeleverd die ik kan gebruiken in het dagelijks leven. Een belangrijk punt van onze samenwerking is; doordat Esther hele gerichte vragen stelde, ik het antwoord zelf al wist. Voor mij was het meest waardevol dat Esther mij nieuwe inzichten gegeven heeft zodat ik me bewuster ben van mijn talenten. Esther heeft mij tools aangereikt waarin ik in het heden nog steeds profijt van heb. Ik heb het traject als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik zou een ieder aanraden om aan de slag te gaan met zijn talenten met Esther.

Tom

Mijn uitdaging was het écht leren kennen van mijn sterktes en die dan dermate kunnen inzetten op een positieve(re) manier. Het creëren van zelfbewustzijn en innerlijke rust om daarmee volgende stappen in het leven te kunnen zetten is mijn doel. Een betere versie van mezelf uitvinden. Het resultaat uit de test en de sessies met Esther is voor mij aanzienlijk op het gebied van herkenning van gevoelens en mezelf in (voormalige) lastige situaties, een andere benadering én daarmee komend tot een ander resultaat of op een andere manier. Ik kan iedereen aanbevelen om met Esther zich te verdiepen in zelfontplooiing op basis van ieders unieke talentencombinatie. De vrijheid, het inzicht en zelfverrijking die je, mede dankzij Esther, krijgt is enorm..

Marc

Ik ben heel blij dat ik voor de 'Kraak je talenten code' workshop en Esthers coachingstraject heb gekozen. Sinds de workshop vorig jaar ben ik enorm gegroeid en die groei gaat nog steeds door. Esther weet altijd precies de vinger te leggen op mijn grote struikelblokken en daagt me uit om die aan te pakken. Toen ik aan het coachingstraject begon was ik iemand die altijd alles voor anderen deed, maar mezelf tegelijkertijd wegcijferde. Dankzij haar aanmoedigingen heb ik dat veranderd. Ik ben in mijn eigen kracht gaan staan. Ik weet nu wat mijn talenten zijn en hoeveel waarde ik toevoeg in mijn werk, maar ook wat ik daarvoor nodig heb van mijn werkgever en hoe ik dat voor elkaar krijg. Daarom zou ik de coaching ook zeker aanraden aan anderen (wat ik ook al gedaan heb), want ik denk dat iedereen er wat aan heeft om zijn of haar talenten te leren kennen en hoe je die beter kan inzetten. Wat voor werk je ook doet en wat voor doel je ook voor ogen hebt in zo'n coaching traject. Het geeft heel veel energie en is denk ik veel effectiever om te focussen op wie je bent en welke talenten je hebt, in plaats van op hoe je 'zou moeten zijn'

Jolanda

Esther heeft mij begeleid tijdens de Gallup Strenght Finder coaching. Ik heb veel van haar geleerd. Voordat ik met haar aan de slag ging was mijn grootste uitdaging dat ik mijn talenten niet goed wist te benoemen en ik dus niet wist op welk moment ik bepaalde unieke talenten strategisch kon inzetten in mijn werk in de academische wereld. Het meest waardevolle aan onze samenwerking is voor mij dat ik mijn talenten goed heb leren kennen. Daardoor weet ik nu beter wat mij gelukkig maakt in mijn werk en kan ik zorgen dat die elementen steeds terugkomen. Verder is Esther een optimistische, stralende vrouw met een aanstekelijke energie. Ze haalt het beste in de mensen die ze coacht naar boven en ‘empowered’ ze om hun talenten te gebruiken. Ik voelde me na onze gesprekken helemaal opgeladen en klaar voor de werkweek. Daarom raad ik Esther en haar Strenghts coaching van harte aan.!

Alice

Mijn grootste uitdaging was om keuzes durven te maken in het werk dat ik nu doe. Als je te veel verschillende taken hebt dan zie je door de bomen het bos niet meer. Waar heb ik nu het meeste plezier in. Dankzij onze samenwerking heb ik nu helder waar ik het meeste plezier aan beleef in mijn baan. Ik voel me zelfverzekerder. Waardoor ik nu zeker weet welke richting ik op wil. Esther is zeer betrokken, warm en kundig. Ze neemt de tijd om je te leren kennen doordat ze goed luistert en de juiste vragen stelt. Ze steunt je door goede adviezen te geven bij het omgaan van teleurstellingen, frustratie of angst die je ervaart wanneer je wensen uit wil spreken tegenover anderen. Ze kan precies aangeven welk talenten je kunt inzetten maar ook welke een valkuil kunnen zijn in je werk. Haar sessies zijn verhelderend en zorgen er altijd voor dat je met genoeg inspiratie en een goed gevoel weer de deur uitgaat. Je krijgt veel meer vertrouwen in jezelf, Esther kan je laten stralen. Het mooie is dat zij hier ook zichtbaar van geniet. Het traject met Esther is een hele goede investering in jezelf. Hierna durf ik te gaan staan voor waar ik in geloof en dat uit te dragen. Ik kan aan de hand van je talenten veel makkelijker keuzes maken omdat ik nu veel beter weet waar ik energie van krijg en wat energie kost in m’n baan. Het gaat erom dat je met plezier naar je werk gaat of voor jezelf gaat beginnen. In iedere geval ben je in staat om de juiste keuzes te maken die bij jou talenten passen. Het (h)erkennen van je talenten is de eerste stap naar meer zelfvertrouwen in wie je bent. Je bent uniek en goed zoals je bent.

Ingrid

Esther heeft mij laten inzien dat ik niet iets hoef te ontwikkelen/leren wat ik niet heb of kan. Zij heeft mij geleerd om datgene waar ik goed in ben nog effectiever in te zetten, zodat ik in staat ben het hoogste rendement uit mezelf te halen, wat een positieve werking heeft voor de ander/ organisatie. De inzichten die ik heb gekregen hebben er o.a. voor gezorgd dat ik meer plezier in mijn werk en mijn dagelijkse bezigheden heb, passende keuzes kan maken, fouten mag maken en accepteren, mijn werk effectiever kan indelen en uitvoeren. Kort gezegd, ik ben in staat mijzelf weer te coachen en te leiden. Ik gun iedereen Esther als coach. Esther coacht rechtvaardig, eerlijk, met veel talent en humor.

Birgit

Ik wist ongeveer wel wat mijn kwaliteiten zijn maar het was heel onduidelijk voor me hoe ze nu juist te gebruiken. Ik stelde al een tijdje die vragen aan mezelf en toen kwam ik Esther Loorbach tegen. Esther wist me heel duidelijk hierin te begeleiden en me exact de juiste middelen aan te reiken om hier voor mij duidelijkheid in te scheppen. Ik raad iedereen aan met Esther samen te werken. Ze weet exact hoe jouw eigen verhaal in combinatie met jouw eigen unieke kwaliteiten een weg aan te leggen naar succes. Ik ben super dankbaar!

Johnny

Ik heb een aantal coachingsessies gehad met Esther. Zij heeft de methode van Gallup strength finder gebruikt om samen met mij een verdiept beeld te krijgen van mijn talenten. Ik heb de samenwerking met Esther als zeer prettig ervaren dankzij haar verbindende manier van coachen, spiegelen en prikkelen. Ik beveel Esther dan ook van harte aan!

Barbara

Esther weet zich bijzonder snel in te werken in organisaties die in beweging zijn. Ze denkt strategisch en is een echte sparringpartner voor het management. Ze communiceert daadkrachtig en weet hoe ze teams in beweging krijgt. Haar praktijkervaring stelt Esther in staat om prioriteiten te stellen en complexe uitdagingen op te lossen.

Geert

{

Ergens in een burn-out bungelend en ontzettend op ‘zoek naar mezelf’ kom ik op social media een post tegen van Impact Helden die mij nieuwsgierig maakt. Ik ga op onderzoek uit. De positieve benadering om jóuw unieke talenten te leren kennen en van daaruit te leven, spreekt me enorm aan. Ik volg een webinar van Esther en doe vervolgens een talentscan sessie. Het besluit om het traject te volgen is genomen. Achteraf één van de beste beslissingen ooit.

Tijdens de sessies die volgen weet Esther je met een grote spiegel, respect, humor en duidelijkheid inzichten te bieden en antwoorden in jezelf te vinden. Altijd opbouwend, betrokken, helder en af en toe met een nodige schop onder je kont. Ruis verdwijnt en helderheid verschijnt. En het belangrijkste is; je doet het zélf, met Esther als personal mental coach aan je zijde.

Eerlijk is eerlijk, het was soms hard werken. Maar wat ís het mooi om te ontdekken wat jóuw unieke talentenmix is en dat je je bewust wordt van datgene waar je goed in bent. Dat geeft je kracht en flexibiliteit, waardoor je sterker, zekerder en ook gelukkiger in het (werk)leven staat. Echt waar!

 

Liesbeth

{

“Ik ben te oud, men wil me niet meer…” een gedachte waarmee ik startte aan een traject bij Esther.

Het was wonderlijk om te ervaren dat iemand die je niet persoonlijk kent, je aan de hand van een test je zo goed kan typeren. Ik werd door Esther zowel in talenten als in valkuilen (talenten in de overdrive weet ik inmiddels) als een open boek gelezen. Esther heeft me op een respectvolle, bemoedigende en inspirerende manier veel over mezelf en me talenten geleerd. Heel knap hoe zij dit ook online doet!

Ik sta weer meer in me kracht, ben me bewust geworden van niet-helpende gedachten en ga nog vaak terug kijken, voelen en denken aan alle adviezen en tips. Een plezierig en leerzame tijd, waarvoor dank Esther! ‘Ik heb veel te bieden, een passende baan gaat op mijn pad komen en ik kom daarvoor in actie…” denk ik nu.

 

Marion

{

Past het bedrijf, de afdeling, de functie, de cultuur wel bij mij? Heb ik de goede keuze gemaakt om van een meer generalistische (IT) rol naar een analytische rol in procesverbeteringen over te gaan?

Waarom heb ik het gevoel niet goed genoeg te zijn? Waarom blokkeer ik vaak en heb ik het gevoel niet volledig mijzelf te kunnen zijn? Allemaal vragen die mij in de weg gingen zitten.

In plaats van er keihard van weg te lopen ben ik met mijzelf de uitdaging aan gegaan: Hoe krijg ik meer voldoening uit mijn werk? En zoals Esther het zo mooi zegt: Je kan wel weg gaan, maar je neemt jezelf mee.

Esther heeft mij geholpen met het leren kennen van mijn talenten, maar ook mijn valkuilen en hoe het 1 een negatieve of positieve impact op het ander kan hebben op hebben. Ik ben mij veel bewuster geworden van mijn eigen gedrag in bepaalde situaties en heb handvatten gekregen om hier een andere, positieve draai aan te geven.

Je kan werkelijk alles met Esther bespreken. Ik sta er van te kijken hoe snel ze zakelijke situaties doorziet. Ze is een heel erg gedreven, gepassioneerd en kundige coach. Gewoon een heel fijn mens, die jouw geluk als doel heeft. Heel blij met haar als coach.

 

Marc

{

“Mijn uitdaging was het écht leren kennen van mijn sterktes en die dan dermate kunnen inzetten op een positieve(re) manier. Het creëren van zelfbewustzijn en innerlijke rust om daarmee volgende stappen in het leven te kunnen zetten is mijn doel. Een betere versie van mezelf uitvinden. Het resultaat uit de test en de sessies met Esther is voor mij aanzienlijk op het gebied van herkenning van gevoelens en mezelf in (voormalige) lastige situaties, een andere benadering én daarmee komend tot een ander resultaat of op een andere manier. Ik kan iedereen aanbevelen om met Esther zich te verdiepen in zelfontplooiing op basis van ieders unieke talentencombinatie. De vrijheid, het inzicht en zelfverrijking die je, mede dankzij Esther, krijgt is enorm.”

 

Marc

{

“Ik ben heel blij dat ik voor de ‘Kraak je talenten code’ workshop en Esthers coachingstraject heb gekozen. Sinds de workshop vorig jaar ben ik enorm gegroeid en die groei gaat nog steeds door. Esther weet altijd precies de vinger te leggen op mijn grote struikelblokken en daagt me uit om die aan te pakken. Toen ik aan het coachingstraject begon was ik iemand die altijd alles voor anderen deed, maar mezelf tegelijkertijd wegcijferde. Dankzij haar aanmoedigingen heb ik dat veranderd. Ik ben in mijn eigen kracht gaan staan. Ik weet nu wat mijn talenten zijn en hoeveel waarde ik toevoeg in mijn werk, maar ook wat ik daarvoor nodig heb van mijn werkgever en hoe ik dat voor elkaar krijg. Daarom zou ik de coaching ook zeker aanraden aan anderen (wat ik ook al gedaan heb), want ik denk dat iedereen er wat aan heeft om zijn of haar talenten te leren kennen en hoe je die beter kan inzetten. Wat voor werk je ook doet en wat voor doel je ook voor ogen hebt in zo’n coaching traject. Het geeft heel veel energie en is denk ik veel effectiever om te focussen op wie je bent en welke talenten je hebt, in plaats van op hoe je ‘zou moeten zijn'”

 

Jolanda

{

“Esther heeft mij begeleid tijdens de Gallup Strenght Finder coaching. Ik heb veel van haar geleerd. Voordat ik met haar aan de slag ging was mijn grootste uitdaging dat ik mijn talenten niet goed wist te benoemen en ik dus niet wist op welk moment ik bepaalde unieke talenten strategisch kon inzetten in mijn werk in de academische wereld. Het meest waardevolle aan onze samenwerking is voor mij dat ik mijn talenten goed heb leren kennen. Daardoor weet ik nu beter wat mij gelukkig maakt in mijn werk en kan ik zorgen dat die elementen steeds terugkomen. Verder is Esther een optimistische, stralende vrouw met een aanstekelijke energie. Ze haalt het beste in de mensen die ze coacht naar boven en ‘empowered’ ze om hun talenten te gebruiken. Ik voelde me na onze gesprekken helemaal opgeladen en klaar voor de werkweek. Daarom raad ik Esther en haar Strenghts coaching van harte aan.!”

 

Alice

Veel gestelde vragen:

 • Mijn situatie is net wat anders dan hierboven geschetst, maar ik heb wel interesse.
  Neem alsjeblieft even contact met me op en dan plannen we vrijblijvend een Skype sessie in. We bekijken dan samen jouw persoonlijke situatie en op dit programma specifiek voor jou van toegevoegde waarde is.
 • Hoeveel tijd neemt dit traject in beslag?
  Het succes van dit programma wordt voor een groot deel bepaald door de tijd die jij erin steekt. Naast de sessies die 1,5 uur duren (met uitzondering van de kick-off) kost ook de voorbereiding en natuurlijk het geleerde in praktijk brengen tijd. Omdat je het geleerde integreert in je activiteiten, levert deze gebruikte tijd echter direct resultaat op. Hou in ieder geval rekening met 2 uur tijdinvestering per sessie aan voorbereiding.

Pin It on Pinterest

Share This