fbpx

Webinar

Ontdek het recept om gelukkig én succesvol in je werk en leven te zijn

je ambities waarmaken zonder jezelf te verliezen

De vakanties zijn definitief achter de rug, de dagen worden korter en de avonden weer langer. 

Corona drukt nog steeds een dikke vette stempel op ons bestaan. Onze sociale contacten blijven beperkt en ook op het werk zijn er de nodige veranderingen.

Ondertussen zit de wereldeconomie in het slop en hoor je om je heen hoe de ontslagen en reorganisaties grotere vorm aanneemt.

De eenzaamheid en het gedoe van het thuiswerken neemt toe en daar waar je pre-corona wellicht nog dat onbestemde gevoel kon wegdrukken.

Je weet wel, dat gevoel dat je niet op je plek zit, dat je jouw kostbare tijd aan het verdoen bent. Dat er zoveel meer in je zit dan dat je nu kunt laten zien. Dat ‘is dit het nou’ gevoel.

Wegdrukken en rationaliseren omdat je in ieder geval leuke collega’s hebt en de secundaire arbeidsomstandigheden best prima zijn. En ach, het betaald toch de hypotheek..

Als er iets is wat corona laserscherp voor je duidelijk heeft gemaakt dan is het wel dit. De uitgeklede versie van je werk, ontdaan van die leuke collega’s, borrels en ander gezelligheid, is niet meer genoeg.

Je mist uitdaging, je wordt gek van het gedoe. Als je ‘s ochtends je computer opstart dan is je energie level nog wel ok, maar binnen 5 minuten zijn je energieslurpers al weer vol op dreef. ‘s Avonds plof je uitgeput op de bank, gelukkig weer een dag voorbij..

Maar dit is niet hoe jij je (werk)leven voor ogen had! Je voelt inmiddels aan alles, dit tij moet keren. Maar ja, hoe dan?

Ontdek hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je eigen omstandigheden én jouw eigen beste versie bent én ook nog voldoende energie overhoudt om naast je werk te kunnen genieten.

Ik leg je uit aan welke knoppen jij kunt draaien zodat je jouw werkgedoe de baas bent en zodat jij gelukkig én succesvol in je (huidige) werk en leven kunt zijn.

Het webinar is op zondag 13 september om 12.00 uur en kun je gewoon vanuit je luie stoel volgen.

Let op, het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Er komt geen ‘replay’ van het webinar.

‘Wat een inspirerende en heldere webinair. Je visie spreekt me zeer aan.’

‘Het was een top presentatie, thanks!’

‘Heel erg bedankt voor je inspiratie’

‘Ik krijg altijd zoveel positieve energie van je, dank je’

‘Heel interessant dit, dank voor je inspiratie’

‘Super interessant seminar, heel bruikbaar, bedankt Esther!’

‘Dank je wel, deze webinar heeft me weer een stap in mijn proces gebracht’

Door je te registreren voor dit webinar ga je ermee akkoord om meldingen over dit evenement te ontvangen.

Dit is wat je ontdekt in dit webinar

  • Wat je kunt doen om je zelfvertrouwen een boost te geven omdat je jouw aandacht verlegt naar het enorme potentieel in jou. Jij kijkt naar wat je wél kunt in plaats van wat je niet kunt.
  • Je ziet hoe je zelf aan de knoppen kunt draaien van je eigen werkgeluk, waardoor je minder afhankelijk zal worden van de omstandigheden zoals het thuiswerken, een vervelende leidinggevende (op afstand) of gedoe met je collega’s.
  • Wat je tegenhoudt om zelf alle invloed uit te oefenen op je werkgeluk
  • Op welke manier jij de communicatie en samenwerking positief kunt beïnvloeden. En in de huidige omstandigheden is dat zoveel waard ! 
  • Heel simpel: als jij leert hoe je gelukkig kunt worden in je werk, dan wordt je veel gelukkiger overall. Immers, wat een impact heeft werk – zowel positief als negatief – als je je bedenkt dat we gemiddeld 72.000 uur werken in ons leven (gebaseerd op fulltime werk).

Doen waar je van houdt is vrijheid

Houden van wat je doet is geluk

Pin It on Pinterest

Share This